Juli 2010

Både vi og Kappi trives. Han vokser (har passeret 9,5 kg – vil tro han vejer omkring 10 kg i dag (med den sikkerhed vores badevægt nu engang tilbyder) og nærmere sig 40 cm i skulderhøjden (er nok en 38-9 cm, men det er pokkers svært at få ham til at stå stille længe nok til en sikker højdemåling:-)

Hans hvalpepels begynder at forsvinde rundtomkring, lange hvide dækhår vokser frem på ben og hale og voksenpels begynder at vise sig – med fint fald i håret på rumpe og ryg 🙂 Han bliver SÅ fin;D

Han er vild med vores hankat, og hankatten har efterhånden accepteret ham, vænnet sig til ham og har helt sikkert sat sig i respekt – det er katten der bestemmer! Det går knap så godt med hunkatten – tror pt. ikke på at hun nogensinde kommer til at accepterer Kappis tilstedeværelse og er lidt bekymret for om hun vælger at flytte, hun holder meget til hos naboen.

Hvad er der ellers at fortælle om Kappis nye udfordringer og oplevelser?

Han er blevet rigtig dygtig til at gå op og ned af trapper, hvilket han gerne viser, hvis vi er lidt for kedelige… Det er nemlig ikke meningen at han skal op på 1. salen – så den får os op af stolen hver gang. I det hele taget er han blevet rigtig dygtig til at hitte på ting og sager og holde os beskæftigede, hvis vi ikke beskæftiger os med ham:-) Det er fortsat en rigtig god ting at have køkkenet som hvalpegård!

Vi er begyndt at gå ‘lange’ ture i skoven uden snor – så skønt og sjovt (og ulovligt…). Det var noget af en overvindelse for os at slippe ham, for indkald er ikke lige vores stærke side, men det er rigtig god træning at lege gemmeleg mellem træerne – og hvis ikke der lige kommer en løber, en anden hund eller en rytter forbi – så kommer han hver gang vi kalder:-) Der er heldigvis ikke så mange andre end os der bruger skoven, og indtil videre er det næsten lykkedes os hver gang, at opdage ‘opmærksomhedskonkurrenter’ før Kappi. Kun en enkelt gang er han ræset afsted til to børn og en hund. Heldigvis kendte vi børnene og hunden – så der blev ingen sure miner ud af det.

Ellers har han i weekenden været en tur med på sjællandsodde og bade i bølgen blå – desværre havde vi glemt kameraet:-(

Træningen går hæderligt. Han er rigtig god til ‘cirkuskunsterne’ – sit, dæk, rul, gi’ pote, tuch (på tuchplade), bliv (i sit og dæk), men han har stadig let ved at stresse op, svært ved at rette ‘opmærksomhed’ mod os i opkørte situationer (som fx til hundetræning…)

Mange hilsner

Kappis